Mostanában egyre nagyobb piacot hódítanak meg a vezeték nélküli porszívók, dehát

ki ne szeretne úgy porszívózni, hogy közben nem kell maga után húznia a több méteres kábelt? 

Általában a porszívókkal kényelmes és gyors a takarítás, azonban maga az eszköz kiválasztása mindenkinek nagy kihívást jelent, ebben szeretnék most a segítségetekre lenni!

Az elmúlt években rengeteg terméket próbálhattam ki a vállalkozásunknak köszönhetően. A TOP3 kedvenc termékeimnél már ajánlottam Nektek a Bora 5000-es porszívót, viszont most azoknak szeretnék kedvezni, akik gyakran porszívóznak sokféle felületen…

Anyaként tudom, hogy mennyire fontos az, hogy minél gyorsabban össze tudjuk pakolni, ki tudjuk takarítani a lakást vagy házat, hiszen még ezen kívül is rengeteg a teendő. 


Ergonomikus kialakításuknak köszönhetően rendkívül kis helyet foglalnak, könnyűek, ezáltal sokkal egyszerűbb velük a takarítás!

Tudom, hogy senki sem szereti a túl hangos eszközöket. Mivel a vezeték nélküli porszívók akkumulátoros kialakítással rendelkeznek, ezért általánosságban elmondható róluk, hogy halkabbak, mint a hagyományos porszívók.

Az általunk forgalmazott porszívóknál mindig figyelembe vesszük, hogy minden burkolat esetében megállják a helyüket, legyen szó kemény felületről vagy szőnyegekről.

A következőkben szeretném nektek bemutatni az általunk forgalmazott vezeték nélküli porszívókat, amelyeket én is rendszeresen használok az otthonunkban!


Conga Popstar vezeték nélküli porszívó

 


Akár 85 perces üzemidő, választható üzemmódokkal

A Conga Popstar 7020 vezeték nélküli porszívó akksija körülbelül 85 percig bírja, a töltési ideje pedig ennek a fele. 

A készülék üzemidejét nagy mértékben befolyásolja, hogy milyen üzemmódban használjuk őket: turbo üzemmódban, ami maximalizálja a szívóerőt vagy öko üzemmód, ami meghosszabbítja az akksi élettartamát. 

Morzsaszívóvá alakítható kivitel

A porszívó egy határozott mozdulattal morzsaszívóvá alakítható, így nem csak a házat, de még akár az autót is segít megtisztítani!  
Sogo 2az1-ben ciklonos, vezeték nélküli porszívó

 


Könnyű mozgatás, kiváló szívótechnika

A forgó fejüknek köszönhetően a nehezen elérhető helyeket is elérem velük, emellett, ha Luca alszik, akkor is nyugodtan porszívózhatok, hiszen olyan halk, hogy szinte észre sem veszem, hogy be vannak kapcsolva.  Végre nem kell hajolgatnom és gyorsan végig tudok futni velük a lakáson!

45 perc üzemidő egyetlen töltéssel

Átlagos futási ideje nagy sebességű használatnál 30 perc, alacsony sebességnél pedig 45 perc. 

Morzsaszívóvá alakítható kivitel

Akinek gyermeke, vagy kisállata van otthon, az tudja, hogy mennyire hasznos is tud lenni egy morzsaszívó! Fiókok, kanapék gyors tisztításához is a legjobb választás.   


Kattints ide a termékekért!