Széchenyi 2020
Széchenyi 2020
Menu
Your Cart

Delivery Information

Választható szállítási módok:

                

Személyes átvétel                   GLS futárszolgálat

Személyes átvétel:

Cégünknél lehetősége van megtekinteni bemutatótermünket, illetve megvásárolnia a kívánt terméket. Ugyanitt veheti át személyesen webáruházunkból rendelt termékét, termékeit.

Nyitva tartás: hétfőtől-péntekig 8 - 15 óráig

Címünk: 8468 Kolontár, Kossuth Lajos utca 36.

Személyes átvétel esetén kétféle módon fizethet:

·        online megrendelés esetén bankkártyával,

·        telephelyünkön kizárólag készpénzzel.

Házhoz szállítás:

Webáruházunkban megrendelt termékeit cégünk megbízott partnere, a GLS Hungary Kft. szállítja házhoz Magyarország egész területén.

A kiszállítás díja:

-  30.000 Ft alatti vásárlás esetén 1 890Ft (mely ár tartalmazza az utánvét kezelési költségét is), kizárólag Magyarországon belüli szállítás esetén

-   30.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES (kizárólag Magyarországon belüli szállítás esetén)

 külföldi szállítás előtt kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8 és 17 óra között történik.
Amennyiben a fenti időszakokban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (ha van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.


A megrendelt terméket a GLS 3 munkanapon belül megkísérli házhoz szállítani a megadott szállítási címre. A 3 munkanapon belüli szállítási határidő csak akkor érvényes, ha a megrendelő elérhető az általa megadott szállítási címen a szállítás napján.

A szállítási díj két kézbesítési kísérletet tesz lehetővé, amennyiben az első kézbesítés nem volt sikeres, a GLS futár írásos értesítőt hagy a címzettnél. Ha a címzett nem jelentkezik a GLS futárszolgálatnál, a futárszolgálat 5 napon belül még kétszer megkíséreli a csomag kikézbesítését. Ha egyik alkalommal sem sikerült a kézbesítés, akkor visszaszállítja a csomagot cégünknek.


Bankkártyás és banki átutalásos fizetés esetén cégünk ellenőrzi a vásárolt termékek ellenértékének a beérkezését és csak a pontos összeg beérkezése után kezdi meg a megrendelt termékek csomagolását és azok átadását GLS részére, illetve készíti elő a telephelyen való átvételre.