Lung Andrisnál járt a család… :-)

…És mekkora élmény volt. :-)
Bár joggal merülhet fel bennetek a kérdés, hogy miért kelt útra a kis családunk és utazott egészen Budapestig egy 4 órán át tartó fotózásra?!
Nos a titkot már lelepleztük, néhány héttel ezelőtt.

Családi fotók készültek, de ezúttal nem az otthonunk falaira, hanem a webshopunk online felületére.
Az előzményekről már tudhattok egy keveset…
2015-ben valósult meg az egyik legnagyobb álmunk, ebben az évben nyitott meg ugyanis a webáruházunk.
Felmerült bennünk az igény a sok-sok pozitív visszajelzés hatására, hogy lakossági ügyfelek számára is elérhetővé tegyük a forgalmazott és saját gyártású termékeinket. Azt mindenképpen tudnotok kell, hogy akár saját gyártású termékről, akár „csak” általunk forgalmazottról van szó, minden esetben a saját otthonunkban teszteljük azokat,- akár kislányunkat, Lucát is bevonva a mókába. ☺
Ezt egy kritikus pontnak tartjuk, ugyanis olyan termék, ami a mi kezeink között nem működik megfelelően vagy nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, nem kerülhet be az online áruházunkba.
Ehhez 2015 óta tartjuk magunkat.
Ebből kifolyólag jó ötletnek tartottuk, hogy felvállaljuk munkásságunkat és arcunkat adjuk a webshophoz, hiszen a cég mögött valóban mi vagyunk.
Mi álmodunk, mi ötletelünk, mi utazunk gyakran több ezer kilométert egy-egy termék(család) után. Nagyon szerencsések vagyunk, mert van egy kiváló csapatunk a háttérben, akik nélkül nem valósulhatna meg mindez ennyire flottul. A fotózásra visszatérve…
Mindenképpen profi és hozzánk illő fotókat szerettünk volna, így esett a választásunk Lung Andrisra, aki nem okozott nekünk csalódást.
Több mint 1000 db kép készült ezalatt a 4 óra alatt, így gondolhatjátok, mennyire nehéz volt a választás a képek feldolgozása után. :-)

Bízunk benne, hogy legalább Nektek is annyira tetszik majd a végeredmény, mint nekünk.
A jövőben pedig készüljetek, mert számos videóval és fotóval érkezünk, melyek segítségével beszámolunk aktuális újdonságainkról és legújabb termékeinkről is.
Reméljük, hogy nem fogtok a több mint 10 éves tapasztalatunkban csalódni, hiszen igyekszünk minden egyes nap a legtöbbet kihozni a tudásunkból, szakmai csapatunkból.

Most pedig jöjjön néhány werk fotó:

Andris végig türelmesen magyarázott, ötletelt,- Luca pedig meglepően jól bírta, sőt élvezte azt az időt, amit a Stúdióban töltöttünk. ☺  (fotó alá megy be)

Andrisnak pedig köszönjük ezt az izgalmas kis napot!
Ettől jobb bevezetője nem is lehetett volna a Wagner család kalandjának!

Ugye velünk tartotok? :-)