Három vitaminbomba turmix recept, amelyekkel garantáltan jól fog indulni a napod! :)

A mostani járványhelyzetben kiemelten fontos szerepe van az immunrendszer erősítésének, hiszen gyenge immunrendszerrel sokkal kiszolgáltatottabbá válhatunk a betegségekkel, vírusokkal szemben. 

Kívülről fújjuk már az „alaposan moss kezet” „hordj maszkot” és „érintkezz kevesebbet” felszólításokat, azonban arról kevesebb szó esik, hogy az immunrendszerünk erősítésével hatékonyan védekezhetünk a vírus ellen.  


Megfigyelhető, hogy sokkal könnyebben fogyasztjuk el az ajánlott napi gyümölcs adagot leturmixolva. 

Mielőtt megosztom veletek a legegyszerűbb és leggyorsabb smoothie recepteket, szeretném Nektek bemutatni a legújabb Nutri Activ turmixgépünket, amellyel minden reggel indítom a napot. A 350 W teljesítményével könnyen megoldja a különböző gyümölcsitalok, smoothiek, koktélok elkészítését is! Ha épp jegeskávét kívánunk, akkor az ahhoz való jég darálását is simán elvégzi!

Amit a legjobban szeretek benne az az, hogy a levehető üveg egy kulacs is egyben, amit ha késésben vagyok, akkor is magammal tudok vinni reggel. :)

Az üveg 0,6 literes, tehát kényelmesen meg tudunk benne csinálni több adag smoothiet is.

Kattints ide a termékért!


Dobd fel a turmixot, koktélt, üdítőt Öko szívószállal!

Ami még elengedhetetlen az összes turmixunkból, az az Öko szívószál. 2019 eleje óta foglalkozunk papír szívószálak gyártásával a kolontári telephelyünkön. Célunk az, hogy Magyarországon is minél több étterem és háztartás váltsa le a műanyag szívószálakat a környezetbarát, papír alternatívára. :)


Banános-spenótos turmix