Társ a konyhában- miért éri meg One Touch Bullet turmixgépet használnod?


A konyha a lakásnak az a helyisége, ahol talán a legtöbb kiegészítő eszközt tároljuk mi nők.

Sok hölggyel és barátnőmmel beszélgettem már az évek során, akik mind elárulták, hogy visszatekintve és kicsit alaposabban végig nézve a konyhájukban, rájöttek, hogy mennyi felesleges eszközt és gépet vásároltak már meg. Csak azért, mert a reklámban multifunkcionálisnak tűnt, vagy az internetes böngészés során megtetszett a színe, ezért gyorsan le is csaptak rá, vagy épp ajándékba kaptak egy olyan terméket a férjüktől, mely valójában semmire sem jó.
Nos, nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én, főleg mióta édesanyag lettem, a praktikusság és helytakarékosság híve vagyok. Nem akarok felesleges eszközöket a konyhámba, olyanokat pedig végképp nem, ami még sok helyet is foglal. Ha jobban belegondolunk, a konyha nem olyan, mint a gardróbszekrényünk. Cipőkből és táskákból sosincs elég, konyhai eszközökből azonban van az a mennyiség, ami ki tud bennünket szolgálni. Csupán ésszel és megfontoltan kell tudnunk választani.

Időtakarékosság, használhatóság, kompromisszumok nélkül. Ez az elvem akkor, amikor azon gondolkodom, milyen termékek kerüljenek a webshopba egy-egy árubeszerzés során.
Még a kezdet kezdetén eldöntöttem, hogy csakis olyan gépeket kínálunk majd, melyek nálam már bizonyítottak és én magam is hazavinném őket az otthonomba. Régi vágyam volt már egy olyan turmixgépet találni és tesztelni, mely még a nehezebb alapanyagokkal is elbánik, könnyű, így akár egy nyaralásra vagy egy kisebb kiruccanásra is magammal tudom vinni, illetve nem tart több ideig az összeszerelése, mint felöltöztetni a gyereket. Jöjjön szóba alma, gyömbér vagy épp goji bogyó, a One Touch Bullet nálam elvitte a prímet.
Az összes tesztet átment, az elvárásaim mellett ott vannak a pipák, így már Nektek is ódákat merek zengni róla.

A One Touch Bullet turmixgép egy igazán szorgalmas társ a konyhában és a mindennapokban is.

Akár szingli vagy, akár a pároddal vagy a családoddal élsz, ha főzni és turmixolni szeretsz, ezt az eszközt is imádni fogod.

Segítségével hatékonyan elkészítheted a legfinomabb szószokat, turmixokat, püréket, egészséges és természetes gyümölcsleveket is.  Nálunk a férjem, a kislányom és jó magam is imádjuk a turmixokat, ezért mi leginkább vagy fehérje,- vagy gyümölcsturmixot készítünk vele.
Nagyon egyszerű a használata, ugyanis csak le kell nyomni a tetejét, miután belekerültek a friss alapanyagok a kehelybe.
Amit még igazán szeretnek a Vásárlóink a termékben az az, hogy a turmixgéphez tartozó sok-sok kiegészítő többsége mosogatógépben is mosható.
A géphez egy receptkönyv is jár, ami elsősorban a „kezdő” turmixosoknak lehet óriási segítség.

És ha már itt vagy, engedd meg, hogy az egyik kedvenc smoothie receptünket megmutassam Neked! Mi imádjuk Lucával! Ha van kedved, próbáld ki Te is!

A turmix hozzávalói:
- ruccola
- áfonya
- banán
- kajszibarack

Nincs más dolgod, mint megmosni ezeket a hozzávalókat, majd belerakni a műanyag kehelybe, vizet és édesítőszert adni hozzá, ízlés szerint (de akár el is hagyhatod).
Csak nyomd le a kehely tetejét, és a One Touch Bullet már el is kezd turmixolni! :-)
2-3 perc alatt egészséges és frissítő italt kapsz, amit fogyasztás előtt érdemes hűtőben tárolni kb 30 percig.