Minden háziasszony számára nagyon nagy áldás az, ha a háztartásában minőségi és jól működő eszközökkel dolgozhat.
Manapság azonban nehéz eligazodni a termékek tengerében, hiszen bármilyenről is beszéljünk, mindenből létezik kicsi és nagy, színes, fekete vagy fehér, kis késsel, nagy késsel kapható,- hogy akkor még a különféle motorok és extra funkciók lehetőségét ne is említsük.

Mi mindenképpen szeretnénk megkönnyíteni a Ti helyzeteteket, éppen ezért összeválogattam azt a TOP3 favoritomat, ami szerintem elengedhetetlen egy háztartásból.
Ezekkel a termékekkel nem csak időt és energiát spórolhatsz, hanem még egy kis kényeztetésre is jut időd. J

Nézzük a TOP3-at:

1. BORA 5000 PORSZÍVÓ
Ugye benned is felmerült már a kérdés: porszívó kell, na de milyen?
Nos, én magam a Bora 5000-et ajánlom, mert ez ideális lehet az allergiában szenvedőknek, a gyermekes családoknak, de még azoknak is, akik házi kedvenceikkel élnek. Ez egy egyszerre modern, környezetbarát és multifunkcionális a termék.
Ráadásul még az Európai Allergia Kutatási Központ is tesztelte és minősítette.
Mivel az Arnica Bora 5000 egy víztartályos modell, így az összes port, koszt, szennyeződést megkötheti a vízben!

Nagyon praktikus eszköz, könnyen használható és tisztítható, nem kell vele órákat tölteni, sem a használata előtt, sem utána. A görgői erősek, a csöve pedig flexibilis, de ha számodra fontos a design és az esztétikus kinézet, akkor láthatod, ennek a kritériumnak is megfelel.

Eddig több mint 50.000 példányban kelt el világszerte, így háztartások millióiban bizonyított már.

Azért gondoltam elsőként erre a termékre, mert véleményem szerint az egyik legfontosabb eszköz az otthonokban maga a porszívó. Enélkül nem tudnánk 100%-os tisztaságban tartani a lakást. Muszáj, hogy könnyű legyen, multifunkcionális és a használata során ne kelljen egy külön edzést lenyomni, hiszen a testmozgás Luca mellett napi szinten megvan, a porszívóval már nem akarok külön „harcolni”.
A kislányom sokat gondoskodik arról, hogy ne maradjon rejtve a Bora 5000, de igazából a hosszú barna hajszálaim miatt egyébként is kb 2 naponta előkerülne, mert nem bírom elviselni, hogy a konyhától a hálószobáig mindenhol ott vannak az elhullajtott hajszálaim. Bár gondolom, ez a helyzet nektek is ismerős, hölgyek. J
Fontos tudnotok, hogy a porszívó teljesítménye 850 W, így a „teherbírása” miatt nem kell izgulnotok. :) Egy szó mint száz, szívből merem ajánlani ezt a modellt, mert nálam már évek óta bizonyít. Ha kérdésként merült fel benned közben a garancia témája, akkor tudd, biztosítunk rá azt is. 

2. ARNICA RAPID APRÍTÓ 

Menjünk át picit a konyhába, hiszen ott is rejtőzik egy olyan segítségem, ami Jolly Joker-nek számít. Van egy tökéletes konyhai segédeszközöm, amit főleg azoknak a családanyáknak ajánlanék, akiknek a férjük nem a legnagyobb segítség a konyhában… már ha értitek mire gondolok. J
Az Arnica Rapid Multiaprítóval a legkülönfélébb ételek elkészítését tudom megkönnyíteni.

Menjünk át picit a konyhába, hiszen ott is rejtőzik egy olyan segítségem, ami Jolly Joker-nek számít. Van egy tökéletes konyhai segédeszközöm, amit főleg azoknak a családanyáknak ajánlanék, akiknek a férjük nem a legnagyobb segítség a konyhában… már ha értitek mire gondolok. J
Az Arnica Rapid Multiaprítóval a legkülönfélébb ételek elkészítését tudom megkönnyíteni.


3. VÁKUUMOS LÁBMASSZÍROZÓ
Mostanra már kitakarítottunk és megfőztünk, így kényeztetős perceink következnek. Végre! J
Bár ez az eszköz nem takarításra vagy főzésre alkalmas, mégis azt gondolom, a kedvencek között a helye, és minden nő megérdemelne belőle egyet. 
Egy rohanós nap után szinte mindig az első gondolatom maga a lábmasszírozó. 
Ha sokat rohangálsz nap mint nap vagy nem vagy hajlandó lemondani a tűsarkú cipőkről, akkor nagy kedvenced lehet Neked is ez a termék. 

Ez a vérkeringést javító lábmasszírozó gép nálam szintén régóta favorit. Kiválaszthatod a neked legmegfelelőbb masszírozási módot, hátra dőlhetsz és csak élvezned kell, ahogyan végig masszírozza a lábfejedet! 
Sokféle masszírozási technikát próbálhatsz ki, amivel a gép kényeztetheti fáradt lábaidat, hogy reggel frissebben és pihentebben ébredhess. A lábfej-masszázshoz még fűtést is kapsz. A formatervezett design pedig csak a jéghegy csúcsa.
Amit mindenképpen tudnod kell erről a csodáról: 
- 16 db masszírozó fej található a talpaknál és 4 db masszírozó a boka tájékán.
- Kényelmes, leválasztható légpárna masszázs is igénybe vehető a vádlihoz.
- Légpárna masszázs elérhető a vádli és a kar ereihez is.
- 3 fokozatban állítható erősségű légpárna masszázsra is képes.
- Kiegészítő infravörös melegítési funkcióval bír.
- Levehető és mosható a textíliája.
- Fűtési funkció van benne. 

Amire képes:
- Dörzsölőmasszázs
- Görgetőmasszázs
- Gyúrómasszázs
- Légnyomásos lábfejmasszázs

Remélem így már érted, miért áll a szívemhez annyira közel ez a termék, csakúgy, mint  a másik kettő.

Nagyon bízom benne, hogy hasznosnak találtátok ezt a kis összefoglalót. Fogok még ajánlani, de örömmel venném, ha tudnám, mi érdekel benneteket, így semmiképpen ne fogjátok vissza magatokat, ha kérdésetek adódik, vagy egy termékre vagytok kíváncsiak. J
A Facebook-on megtaláltok bennünket, de ha jobban kedvelitek a privát levelezési formát, emailben is elértek. J